Over ons

Betrouwbare IT voor de kmo

KMO-specialist

KMO’s moeten op hun IT kunnen rekenen, maar zijn vaak niet groot genoeg om daarvoor iemand vast in dienst te hebben. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in dienstverlening aan bedrijven met 5 tot 50 medewerkers. Ook wijzelf werken als een typische kmo, u mag dus rekenen op schappelijke prijzen, persoonlijke inzet, snelle reactie en een grote betrokkenheid bij de goede werking van uw IT.

Beter voorspelbare IT

Met een goede planning en een beter beheer van uw IT-systemen, kunnen we er een voorspelbaar geheel van maken. We adviseren onze klanten graag hoe ze hun investeringen beter kunnen spreiden, onverwachte kosten vermijden en ervoor zorgen dat alle IT-apparatuur gewoon doet wat u ervan verwacht: dat het werkt wanneer u het nodig heeft.

Regio Kempen

Vanuit ons kantoor in Oevel werken we vooral voor bedrijven uit de regio. We begrijpen elkaar en zijn snel ter plaatse bij dringende technische interventies.

Eén aanspreekpunt

We beheren en onderhouden al uw IT-apparatuur. Zo heeft u aan één contactpersoon en één telefoonnummer genoeg om geholpen te worden.

Wat mag u verwachten?

99%

uptime van uw IT-systemen

17

jaar ervaring IT voor kmo's

24/7

telefonisch bereikbaar

0

onverwachte kosten

1

contact voor al uw vragen

2260

voor de regio Kempen

tot 70

KMO-specialist

5

jaar vooruit kijken

Onze standaardleveranciers